...
KnowHub AB är nya ägare till anrika Plast Petter i Hova
”Efter mer än 30 år är det dags att lämna över till nästa generation”, säger Alt Westerlund i Plast Petter. Här fotograferad i företagets monter i samband med en förpackningsmässa.

Plastföretaget Plast Petter AB, med säte i Hova i Gullspångs kommun, har fått nya ägare i Göteborgs-baserade företaget KnowHub AB.
Plast Petter är ett företag med anor. Verksamheten startade redan på 50-talet, vilket gör företaget till ett av branschens äldsta. Plast Petter är specialisttillverkare av kontors- och förpackningsprodukter i mjukplast. Man har egen tillverkning av såväl alla standardprodukter, med möjligheter till kundunik profilering, som av specialdesignade produkter.


”Efter mer än 30 år vid rodret i Plast Petter är det dags att lämna över till nästa generation. Jag är övertygad om att KnowHub kommer att driva bolaget vidare på bästa sätt och förvalta möjligheterna med våra produkter, tjänster och varumärken. Jag kommer under en övergångstid finnas med som en resurs i bolaget, vilket skall bli både spännande och trevligt”, säger Alf Westerlund, Plast Petter AB.

KnowHub är en koncern med samlad och bred kunskap inom en mångfald av branscher. Målet är att växa med Plast Petters produkter både i Sverige och utomlands.

”Vårt första mål är att ta tillvara personalens unika kompetens och vårda samt växa med bolagets produkter både inom och utanför Sverige. Vi kommer i nära samarbete med våra kunder att fortsätta utveckla och förädla våra produkter”, säger Björn Fehrling och Mattias Skoglund, KnowHub AB.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-08-30

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
förvärv Köp/Försäljning/Samgående Övrigt Plast Plastförpackningar

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK