Stort internationellt intresse för Top Packaging Summit
Årets Top Packaging Summit by Packbridge arrangeras 19 och 20 september på Stadionmässan i Malmö.

Den 19 och 20 september arrangeras förpackningsklustret Packbridges årliga, internationella konferens Top Packaging Summit by Packbridge. Konferensen, som täcker förpackningens värdekedja, har i år undertemat ”The Packbridge Journey” och bygger på ett helt nytt koncept med en blandning av keynote speakers och företagsbaserade presentationer på flera scener.
Upp emot 250 personer väntas komma till Stadionmässan i Malmö de båda dagarna
.

”Vi har noterat ett jätteintresse för årets konferens och kommer bland annat att kunna välkomna flera utländska delegationer och utställare”, säger Johan Mårtensson, VD för Packbridge. 

Det nya konceptet, som engagerar alla, talare, besökare och utställare, har bemötts mycket positivt. Det blir en konferens, som inbjuder till utbildning och kompetensutveckling och ännu bättre nätverkande möjligheter jämfört med tidigare år.

Förutom presentationer på fem olika scener finns ett femtiotal utställande företag på plats.

”Vi har keynote speakers, som reser långt, som mest ända från Kalifornien och kan också till exempel erbjuda en intressant programpunkt, där flera varumärken och detaljhandelsföretag ger korta pitchar om sin förpackningsstrategi och vad man vill ha av förpackningsbranschen”, berättar Johan Mårtensson.. 

Årets konferens fokuserar på fyra huvudområden:  material, maskiner, förpackningar och cirkulär ekonomi.

I början av sommaren arrangerade Packbridge en ”Start-Up-Day” på Palladium i Malmö, där ett stort antal start-up företag och entreprenörer i pitchar om fyra minuter fick en chans att övertyga publiken och en jury om att man hade de bästa idéerna för förpackningsindustrin. Tio av dessa företag gick vidare till en final på Top Packaging Summit by Packbridge, där man får chansen till en ny presentation inför juryn, som sedan utser en vinnare. Prissumman är 50.000 svenska kronor.

”Vi har lyckats etablera Top Packaging Summit by Packbridge som en av de stora europeiska, eller till och med globala förpackningskonferenserna och de internationella besökarna blir allt fler. Årets deltagare kommer att få något extra och de kommer inte att lämna konferensen besvikna”, säger Johan Mårtensson.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-08-30

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Konferenser och mässor Övrigt Packbridge Top Packaging Summit

Packnews Sponsors
OBS! Du som prenumerar på nord emballage / packnews.se får nu tillgång till extramaterial som ej tidigare funnits på sajten.
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
LEDIGA JOBB


Är du på jakt efter ett nytt jobb?
Eller behöver du kanske rekrytera?
Då är det här du ska titta in.

 
Zetatrade, Häggvik, Sollentuna,
söker engagerad och teknisk säljare
 
Vi söker dig som brinner för att skapa nya relationer med sinne för goda långsiktiga samarbeten. Du kommer att fokusera på vårt maskinutbud för ytdekorering på plast och papper med tillhörande folier samt maskiner och folier för märkning/etikettering.
LÄS OM OCH SÖK TJÄNSTEN!
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Antpac
Speedpac
RPC
Mobergs
Dynatec