Tara Pac växer och anställer en ny marknadskoordinator
Yasmine Ströberg är Tarapacs nya marknadskoordinator med ansvar för Norden.

Förpackningsföretaget Tara Pac i Lund växer ”så in i Norden” och har nu anställt en ny marknadskoordinator med ansvar för den nordiska marknaden.
Hon heter Yasmine Ströberg och betecknas som en ”globetrotter med tidigare erfarenhet inom försäljning och redovisning”.


”Jag ser fram emot att få vara en del av den nysatsning och spännande framtid som Tara Pac står inför. Vi lever i en digital värld, där hållbarhet och miljö står i fokus med nya utmaningar, som kräver kreativa lösningar och innovativt tänkande, vilket jag kommer att kunna bidra med ur ett marknadsföringsperspektiv”, säger Yasmine Ströberg.

Yasmine Ströberg, som kommer från Lund och är i början av sin karriär, har utbildning i Internationell marknadsföring och Brand Management.

”Inom idrottsvärlden hade detta klassats som ´årets värvning´ och det känns jättebra att vi lyckats knyta Yasmine till Tara Pac. Vi får ytterligare en spännande dimension till vårt redan starka team”, säger Tara Pacs VD Lars Persson.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-09-01

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Marknad Övrigt Personal Tarapac

Packnews Sponsors
OBS! Du som prenumerar på nord emballage / packnews.se får nu tillgång till extramaterial som ej tidigare funnits på sajten.
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
LEDIGA JOBB


Är du på jakt efter ett nytt jobb?
Eller behöver du kanske rekrytera?
Då är det här du ska titta in.

 
Zetatrade, Häggvik, Sollentuna,
söker engagerad och teknisk säljare
 
Vi söker dig som brinner för att skapa nya relationer med sinne för goda långsiktiga samarbeten. Du kommer att fokusera på vårt maskinutbud för ytdekorering på plast och papper med tillhörande folier samt maskiner och folier för märkning/etikettering.
LÄS OM OCH SÖK TJÄNSTEN!
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Dynatec
Antpac
RPC
Speedpac
Mobergs