ABB:s division Robotics har fått en ny försäljningschef
Susanne Timsjö är ny försäljningschef på ABB Robotics. (Bild Henrik Mill)

ABB:s enhet Robotics har fått en ny försäljningschef. Hon heter Susanne Timsjö och hon kommer närmast från från PiiA, där han varit programchef. Susanne Timsjö började sin anställning i AB Robotics i mitten av augusti.
Susanne har sedan tidigare mångårig erfarenhet av arbete inom industrin med flera olika roller, bland annat som ansvarig för mjukvaruforskningen för ABB i Sverige.


”Det känns fantastiskt roligt att vara tillbaka på ABB. Jag brinner för svensk industri och för att hitta lösningar på utmaningarna, som industrin idag står inför. Jag och mina medarbetare jobbar hårt för att hitta automationslösningar, som hjälper våra kunder till en förbättrad konkurrenskraft och en hållbar utveckling för framtiden”, säger Susanne Timsjö.

ABB Robotics är en ledande leverantör av olika typer av industrirobotar, robotprodukter och –service. Många av robottyperna är utvecklade för och används inom förpackningsområdet till automatiserade processer vid exempelvis plockning, pallettering, etc.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-09-13

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
ABB Automation Övrigt Personal Robotteknik

Packnews Sponsors
OBS! Du som prenumerar på nord emballage / packnews.se får nu tillgång till extramaterial som ej tidigare funnits på sajten.
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
LEDIGA JOBB


Är du på jakt efter ett nytt jobb?
Eller behöver du kanske rekrytera?
Då är det här du ska titta in.

 
Zetatrade, Häggvik, Sollentuna,
söker engagerad och teknisk säljare
 
Vi söker dig som brinner för att skapa nya relationer med sinne för goda långsiktiga samarbeten. Du kommer att fokusera på vårt maskinutbud för ytdekorering på plast och papper med tillhörande folier samt maskiner och folier för märkning/etikettering.
LÄS OM OCH SÖK TJÄNSTEN!
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
RPC
Dynatec
Speedpac
Antpac
Mobergs