...
ÅF ökar sin konsultverksamhet inom förpackningsutveckling
Johan Falkmarken blir ÅF:s konsult i Stockholm inom förpackningsutveckling.

Ingenjörs- och konsultföretaget ÅF satsar nu på förpackningsutveckling i Stockholm. Sedan tidigare har man förpackningskonsulter i Malmö och Göteborg.
”För närvarande är 12 konsulter på plats i Malmö och Göteborg och det är dags att kliva upp till Stockholm med vårt erbjudande. Vi har identifierat att många varumärkesägare har behov av att oberoende utveckla förpackningskedjan både med innovations- och kostnadsförbättringar”, säger sektionschef Niclas Björkholtz, chef för sektionen förpackningsutveckling.


ÅF (tidigare Ångpanneföreningen) skriver i ett pressmeddelande att man i sektionen förpackningsutveckling samlar sin expertis inom industrifokuserad förpackningsutveckling. ÅF erbjuder inom området expertkunskap inom allt från design och utveckling till validering av förpackningskoncept.

”Vi hjälper kunden vare sig det gäller att vara i framkant av förpackningsmarknaden och uppfylla morgondagens krav eller om de strävar efter mer traditionella, kostnadseffektiva förpackningslösningar. Våra medarbetare hjälper till att utveckla förpackningskoncept, som är hållbara, funktionella, kostnadseffektiva och varumärkesbyggande. De har lång erfarenhet av förpackningsbranschen inom livsmedel, möbler, medicinsk utrustning, läkemedel och industriprodukter”, skriver bolaget i pressreleasen.

Den konsult, som nu får ansvaret för ÅF:s satsning på förpackningsutveckling i Stockholmsområdet heter Johan Falkmarken. Han har en lång karriär bakom sig som industridesigner med förpackningsuppdrag för bland annat Tetra Pak och Axfood.

”Johan Falkmarken får ansvaret att på plats jobba med vårt erbjudande och utveckla marknaden lokalt i Stockholm. Tillsammans med kolleger i Malmö och Göteborg har vi alla förutsättningar för att kunna leverera de bästa lösningarna”, säger Niclas Björkholtz.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-09-19

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
design förpackningsdesign Förpackningsutveckling Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK