Kanelbullens Dag 4 oktober:
"Bulle" populärt varumärke!
Det finns 40 svenska varumärken som innehåller ordet ”bulle”, enligt statistik från PRV. Något att tänka på när vi idag (på olika sätt...) firar Kanelbullens Dag! (Bild Kanelbullens Dag)  

Inför Kanelbullens Dag, som infaller idag den 4 oktober, har Patent- och Registreringsverket (PRV) tagit fram nybakad (!) statistik, som visar att ”bulle” som varumärke är lika omtyckt som bakverket!

Idag finns det 40 svenska varumärken, som innehåller ordet ”bulle”. De varumärkesskyddade produkterna och tjänsterna avser allt från taxitransporter (IT-bulle) till utbildningsverksamhet (Kanelbulle Akademin). I 16 av fallen handlar det om bakverket ”bulle”.

Ordet ”bullar” är ett inte fullt lika populärt varumärke. Här finns det tio svenska varumärken, varav de flesta (sex stycken) handlar om bakverk och när det inte handlar om bullar av deg, så är det köttbullar som avses.

Men varumärke eller inte – kanelbullar är goda, så njut av din kanelbulle till fikat i dag! (och vill du läsa mer om Kanelbullens Dag , så kan du kolla HÄR!)


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-10-04

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Livsmedel Övrigt varumärkesägare

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:

ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
MEST LÄST
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
RPC
Dynatec