...
Favorit i repris från Absolut: Vodkaflaska med paljetter!
”Absolut Uncover”-flaskan är försedd med paljetter i silver och Absoluts egen blå signumfärg.


”Absolut Uncover” är namnet på årets limited edition-flaska med Absolut vodka. Precis som år 2008 har flaskan fått ett fodral av gnistrande paljetter!
Den här gången är dock inte paljetterna röda (läs HÄR) utan nu består tygfodralet, som omsluter flaskan, av  paljetter i silver och i Absoluts egen  blåa signumfärg. Absolut Uncover-fodralet har dessutom en så kallad ”hand-flip”-funktion, som innebär att man kan flytta runt paljetterna och skapa egna mönster i fodralet.


”Årets limiterade utgåva är perfekt för de kommande högtiderna, både som en gåva att ge bort och som ett kul tillskott på festen. Paljettfodralet andas studio 54 och hand-flip-funktionen gör att du kan personifiera din flaska och skapa egna personliga mönster”, säger Yann Fränckel, Brand Manager på Pernod Ricard. 

Absolut Uncover är en del av Absoluts årliga tradition att ta fram en limiterad utgåva av originalflaskan. Absolut Company skriver att årets glimrande design har inspirerats av skimret hos ”magiska nätter” och att hand-flip funktion möjliggör en extra rolig touch.

I samband med lanseringen har Absolut tagit fram fyra signaturdrinkar, som är inspirerade av nattens överraskningar och innehåller oväntade ingredienser – som till exempel grön chilisås..!

Från oktober finns Absolut Uncover i Systembolagets beställningssortiment i en begränsad upplaga.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-10-16

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Absolut Absolut Vodka Dryckesförpackningar Glas Glasförpackningar Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK