...
Ny chef för FoodSolutions inom Orkla Foods Sverige
Henrik Eriksson är ny direktör och chef för affärsområdet FoodSolutions inom Orkla Foods Sverige.

Henrik Eriksson har utsetts till direktör och chef för affärsområdet FoodSolutions inom Orkla Foods Sverige. Han ingår även i företagets ledningsgrupp. Henrik Eriksson har en lång och gedigen erfarenhet från såväl detaljhandeln som restaurang och storhushåll.
Henrik Eriksson har en bakgrund från bland annat Unilever och har en gedigen marknads- och försäljningserfarenhet från både Retail och FoodSolutions både i Sverige och internationellt.


”Jag har alltid jobbat med livsmedel och jag brinner för att kunna erbjuda god mat och smarta lösningar till restaurang och storhushåll. Det ska bli spännande och utmanande att tillsammans med alla medarbetare driva verksamheten och utveckla vårt erbjudande vidare”, säger Henrik Eriksson.

2013 anställdes Henrik på Orkla Foods Sverige och har sedan dess haft rollen som affärschef för Restaurang & Storhushåll inom FoodSolutions. 

”Svenskarna spenderar mer tid och pengar idag på restaurangbesök och restaurang- och storhushållsbranschen är ett område som växer. Vi vill med vår kunskap om råvaror och smak kunna erbjuda måltidslösningar, som ger värde och skapar tillväxt för våra kunder”, säger Henrik Eriksson.

”Henrik har med sin gedigna erfarenhet inom branschen alla förutsättningar att vidareutveckla verksamheten”, säger Henrik Julin, VD Orkla Foods Sverige.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-10-20

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
foodservice Livsmedel Orkla Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK