...
Danska Palcut förstärker med ny Partner Manager
Ola Tykesson förstärker danska Palcut A/S i en nyinrättad befattning som Partner Manager.

Danska Palcut A/S, specialist på lösningar för automatisk palletering och med huvudsäte i Holstebro på Jylland, stärker sin internationella utveckling och sin support av återförsäljare genom att anställa Ola Tykesson i en nyskapad befattning som Partner Manager.

Ola Tykesson, som är 57 år, får ansvaret för att utveckla Palcuts befintliga återförsäljarnätverk samt för att bygga ut återförsäljarnätverket, framför allt i Öst- och Sydeuropa men även i Asien, bland annat genom att stärka säljsupport, teoretisk och praktisk fortbildning samt service. 
 
Palcut skriver i ett pressmeddelande att bakgrunden till personalförstärkningen är företagets ökande marknadsföring av lösningar för automatiska palletteringsanläggningar på den europeiska marknaden, understött av en ambitiös tillväxtstrategi. På årets interpack-mässa visade utländska återförsäljare ett stort intresse för att distribuera Palcuts helautomatiska dispenser och stegsäkra mellanläggsark, som höjer standarden för pallettering, och det kom fler än 50 förfrågningar. Lösningarna marknadsförs till en rad olika branscher, bland annat för livsmedel, möbler och pappersprodukter.
 
”Målet är att skapa tillväxt via återförsäljarna. Vi ska vara en attraktiv företagspartner, och gemensamt skräddarsy lösningar som tillför kunden ett mervärde. Ola Tykesson har en stark internationell bakgrund från ett marknadsledande företag, och har stor erfarenhet av att bygga upp återförsäljarnätverk. Det passar perfekt in i vår strategi”, säger Rudi Pedersen, VD vid Palcut A/S.
 
Ola Tykesson kommer närmast från Lego A/S, där han under 28 år har arbetat med distributionsutveckling globalt. Senast har han som Country Manager ansvarat för den indiska subkontinenten, där bland annat Indien, Pakistan, Bangladesh, Nepal, Sri Lanka och Maldiverna ingår.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-11-06

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Asien Indien Övrigt PAL-Cut Pallettering/sträck-& krympfilm Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK