...
Packnews.dk går samman med danska EmballageFokus
Från och med i dag, 15 november, går vår systersajt packnews.dk samman med emballagefokus.dk och ser ut så här.

EmballageFokus och Packnews.dk, två sidor på den danska marknaden med dagliga nyheter från förpackningsindustrins värdekedja, går samman från och med i dag den 15 november och därmed sker en strukturering av marknaden. 

”Vi ser fördelar med att slå samman de två sidorna i Danmark och på så sätt strukturera marknaden. Vi har en unik täckning av de nordiska länderna och genom detta kommer vi att fortsätta bevaka den nordiska marknaden på ett ännu bättre sätt. TechMedia är ett förlag med många branschtidningar med kompetenta redaktörer, vilket lägger en grund till en ändå starkare bevakning av den danska och internationella marknaden”, konstaterar Hans Friedsam, som är VD och marknadschef på Trade Promotion Förlag.

EmballageFokus ägs av TechMedia, som inom förpackningsområdet även har tidningen InPak, och Packnews.dk ägs av Trade Promotion Förlag AB, som även har tidningen nord emballage samt nätbaserade nyhetssidor även i Sverige, Norge och Finland på respektive språk.

”Självfallet kommer vi fortsatt kunna erbjuda heltäckande nordisk marknadsföring via bannerannonser och ett nyhetsbrev kommer att sändas ut en gång i veckan som vanligt. Vi känner att vi via TechMedia kan ge våra läsare och annonsörer ytterligare plusvärden”, avslutar Hans Friedsam.

N.B.: Den nya förpackningsrelaterade danska nyhetssajten nås antingen via den tidigare webbadressen www.packnews.dk eller via www.emballagefokus.dk


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-11-15

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Köp/Försäljning/Samgående Marknad nord emballage Övrigt Packnews.com Packnews.dk Packnews.fi Packnews.no Packnews.se

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK