...
Packbridge/RISE-konferens om hållbara förpackningar
Hållbarhet är idag en självklarhet, när det gäller förpackningsfrågor. Men vad är egentligen en hållbar förpackning? Det ska Packbridges och RISE:s seminarium försöka ge svar på.

Förpackningsklustret Packbridge och forskningsinstitutet RISE håller den 1 december ett gemensamt seminarium i Göteborg på temat ”Förpackning & Hållbarhet”.
På talarlistan finns representanter och experter från RISE, Chalmers, Fiskeby Board, KRAV, Santa Maria/Paulig Group och Stena Recycling.


”Hållbarhet är idag en självklarhet, när det gäller förpackningsfrågor. Vi vill alla ha en hållbar lösning när vi väljer förpackning. Men vad är egentligen en hållbar förpackning? Det är mycket mer än en materialfråga där hanteringen spelar en stor roll och inte minst vad vi sedan gör med den tomma förpackningen”, skriver Packbridge i programförklaringen till seminariet.

Seminariedagen är indelad i två avdelningar: tiden fram till lunch ägnar man åt huvudämnet ”hållbara förpackningar” och efter lunch kan de vill deltaga i ett annat seminarium där temat är ”sociala mervärden”. Där får deltagarna bland annat träffa två livsmedelsföretag, som berättar om hur de arbetar med sociala värden i sin affärsmodell, samt föreläsare inom företagsrådgivning och kommunikation.

Mer information, etc. finns HÄR


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-11-17

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Förpackningsutveckling Konferenser och mässor Övrigt Packbridge RISE

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK