...
Fokus på förnybara material när Stora Enso sponsrar skid-VM
2019 i österriskiska Seefeld blir Stora Enso återigen huvudsponsor för ett skid-VM. (Bilden är ett montage)

Stora Enso kommer att vara huvudsponsor för VM i längdskidor i Seefeld i Österrike 2019. Med sponsorskapet bidrar Stora Enso till ett hållbart idrottsevenemang och får tillfälle att presentera förnybara produkter och lösningar inom olika områden.
Stora Enso skriver i ett pressmeddelande att man vill använda evenemanget till att öka medvetenheten om fördelarna med hållbara produkter hos deltagare, åskådare och andra besökare.


”Våra produkter är ett klimat- och miljövänligt alternativ till produkter tillverkade av fossilbaserade råvaror. Under skid-VM kommer en rad produkter och lösningar baserade på förnybara material att presenteras, såsom temporära träbyggnader, förpackningskartong, papper, effektiva sophanteringssystem och förnybara material för arenor”, skriver Stora Enso i meddelandet.

Det är tredje gången som Stora Enso sponsrar skid-VM efter att ha varit huvudsponsor, när tävlingarna avgjordes i finska Lahtis tidigare i år, samt sponsor för tävlingarna i Falun 2015.

”Vi är väldigt glada att för tredje gången sponsra skid-VM. I Seefeld kommer vi med vår expertis inom förnybara material att kunna skapa många specialiserade produkter och lösningar”, säger Stora Ensos VD Karl-Henrik Sundström


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-11-20

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Biomaterial förnybara material Förpackningsmaterial Kartong Marknad Övrigt Stora Enso

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK