...
Paper Province guldsponsor till European Paper Week
28 – 30 november är det dags för European Paper Week i Bryssel, Belgien.

Den 28 - 30 november äger den 19:e upplagan av European Paper Week rum i Bryssel. Hundratals delegater från såväl hela Europas pappersindustri som från övriga världen kommer till det tre dagar långa evenemanget. Svenska företagsklustret Paper Province finns förstås på plats, både som deltagare och som guldsponsor.

European Paper Week är en konferens där företagare, innovatörer, forskare och politiker samlas för att inspireras av spännande föredrag, ta del av innovationer och industrins senaste utveckling. Temat på årets pappersvecka är ”Sense de future” och kretsar kring de fem sinnena: syn, ljud, lukt, smak och beröring. På interaktiva utställningar får besökarna använda sina sinnen för att upptäcka nya dimensioner av papper.

Årets European Paper Week är extra speciell, eftersom arrangörerna CEPI (The Confederation of European Paper Industries) firar 25 år och därför har bjudit in partners från hela världen.

Tack vare att värmländska Paper Province är guldsponsor kommer klustret också att synas extra mycket i år.

”European Paper Week är ett perfekt tillfälle att nätverka och synliggöra våra medlemmar och Paper Province region på ett bra sätt”, säger Magnus Persson, projektledare på Paper Province.

Som guldsponsor har Paper Province även fått en utställningsyta, där man kommer visa information om klustret och dess medlemmars verksamheter.
Start-up-företagen Seelution och Drinor följer med till Bryssel för att visa sina innovationer. Seelution har bland annat gjort en revolutionerande förnyelsebar förpackningsbarriär tillverkad av avfallsprodukter från jordbruket, som havre, korn och vete och Drinor ska berätta om sin unika avvattningspress, som används för att avvattna biomaterial.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-11-20

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
CEPI Konferenser och mässor Övrigt Paper Province

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK