...
Nordiska företag samarbetar i utveckling av smarta etiketter
De tre nordiska företagen Skanem, Magic Add och UPM Raflatac ingår partnerskap med avsikten att utveckla och lansera smarta etiketter försedda med molnbaserad digital teknik.

Tre nordiska företag – norska etikettproducenten Skanem och de finska bolagen UPM Raflatac, ledande tillverkare av etikettmaterial, mm,  och Magic Add, specialist på intelligenta och molnbaserade lösningar till konsumentförpackningar, etc – har ingått partnerskap medsyfte att utveckla och lansera smarta etiketter, försedda med molnbaserad digital teknik.

Skanem skriver i ett pressmeddelande att företagets erfarenhet som producent av smarta etiketter, i kombination med Magic Adds unika identifieringskoncept och molnbaserade datahanteringsplattform samt Raflatacs expertis och produkter inom etikettmaterial, bäddar för en utveckling av smarta etiketter, som gör det möjligt för kunderna att effektivt marknadsföra, skydda och spåra sina varumärkesprodukter.

De etiketter, som partnerskapet ska leda fram till, ska kunna spåras effektivt i hela försörjningskedjan genom att varje enskild etikett tilldelas en unik digital identitet. Etiketterna ska också ge högre konsumentengagemang och exakt autenticitetsverifiering. Tekniken tillåter inte bara mer innehåll utan också dynamiskt innehåll, som kan anpassas hela vägen till konsumentnivå. All information lagras och hanteras via ett molnbaserat datahanteringssystem, som tillhandahålls av Magic Add.

Som leverantör av ett komplett sortiment av smarta etiketter kommer Skanem att göra tillverkningsprocessen processen enklare genom att erbjuda en Smart Label-lösning som passar bäst för varje kunds specifika behov, från teknik, konvertering och design till tryckning av etiketterna.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-11-29

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Etikett/Märkning Finland Magic Add Norge Övrigt Raflatac Skanem Smarta förpackningar UPM varumärkesägare

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK