...
Bägarlock med tvådelad sked från danska Superfos
Det nya plastlocket från RPC Superfos har en integrerad vikbar och tvådelad sked i polypropen.

Danska RPC Superfos, som ingår i brittiska plastförpackningskoncernen RPC, har utvecklat ett nytt plastlock, som har en integrerad och tvådelad sked.
Locket är avsett för Superfos populära plastbehållare med 75 millimeters diameter och försedd med den integrerade skeden menar Superfos att förpackningarna kommer att stå ut på butikshyllan och fånga kundernas intressen.


Förpackningarna är avsedda för produkter som yoghurt, desserter och andra mejeriprodukter och med den integrerade skeden blir de perfekta för den som vill äta produkten ”on-the-go”.

Det speciella med den integrerade skeden är att den är vikt i två delar, vilka enkelt sätts ihop till en större sked, vilket underlättar användandet och själva ätupplevelsen.

”Vi har skapat ett lock med en vikbar, tudelad sked som passar just den populära storlek på plastbägare, vilka används för produkter som yoghurt. chokladpudding, mousse, etc.”, säger Rikke Justenborg vid RPC Superfos.

Det nya locket är tillverkat i APET och försett med en försegling i PET som är lätt att riva av, varefter skeden friläggs. Själva skeden är tillverkad i polypropen (PP).

Locket kan också erhållas i en utvidgad version med separata utrymmen för såväl sked som en extra produkt, som exempelvis sylt eller annan form av topping. Detta lock är idealiskt för plastbägare med  ”on-the-go”-rätter som müsli med sylt, etc.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-12-01

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
förslutning konsumentförpackningar Livsmedel Livsmedelsförpackningar Plast Plastförpackningar RPC Superfos

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK