...
Designsuccé i Hong Kong för presentbox från Metsä Board
Designen till Metsä Boards presentbox SkinCare 2.0 vann flera utmärkelser vid Hong Kong Print Awards.
Från prisutdelningen i Hong Kong. Till höger Metsä Boards design- och innovationsdirektör Cyril Drouet.

För designen till presentboxen SkinCare 2.0 har färskfiberkartongproducenten Metsä Board till Champion of Packaging Printing, Paper Packaging, vid den 29:e upplagan av Hong Kong Print Awards.
Den nya förbättrade designen har skapats av Metsä Boards team för design av förpackningar och visar en mer miljöanpassad utformning genom att använda lättare kartongmaterial och eliminera plastomslag. Dessutom har varje box en unik öppning och förslutning som bidrar till konsumentupplevelsen. Samtidigt har varje box utformats för bästa körbarhet i automatiska förpackningslinjer. 


Dessutom fick designen av presentboxen SkinCare 2.0 också Merit Award för Best Creative Printing liksom en Merit Award för Best Crafted Book.

”Det är fantastiskt att designen av presentboxen SkinCare 2.0 får ett sådant erkännande. Det är ett bra exempel på hur vi vill inspirera förpackningsdesigners och varumärkesägare med nya designlösningar av förpackningar och användning av förnybara material. Vi har även tidigare belönats med Champion of Packaging Printing och jag är mycket nöjd med att den fina traditionen fortsätter”, säger Cyril Drouet, Design and Innovation Director vid Metsä Board.

Arrangörer av Hong Kong Print Awards är Graphic Arts Association of Hong Kong, Hong Kong Publishing Professionals Society, Hong Kong Trade Development Council och medarrangör är Leisure and Cultural Services Department. Juryn bestod av 21 professionella och experter från tryck, förlag, design och utbildningsinstitutioner i Hong Kong.

Alla vinnande bidrag kommer att ställas ut på branschmässor i Hong Kong, Guangzhou, Chengdu, Shanghai, Beijing liksom på ett par utvalda mässor globalt. 


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-12-13

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
design designer färskfiberkartong förpackningsdesign Grafiskt Kartong Kina Kosmetika Metsä Board

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK