...
OptiPack AB är det nya namnet på Mondi Sunne
OptiPack är det nya namnet på förpackningstryckeriet Mondi Sunne.

Värmlandsbaserade förpackningstryckaren Mondi Sunne, som tidigare ingått i storkoncernen Mondi Group, har den 11 januari bytt namn till OptiPack AB och verksamheten drivs nu av den lokala företagsledningen och personalen.
”Vi kommer att fortsätta att driva anläggningen på ett effektivt och framgångsrikt sätt och långsiktigt planerar vi att investera 2,5 miljoner euro (ca 24,5 miljoner kronor) i en ny byggnad och en helt ny toppmodern maskinpark”, säger VD Ulrik Fauhlér i ett pressmeddelande.


OptiPack erbjuder förpackningslösningar baserade på högkvalitativ full-HD Flexo-tryck på papper, pappersbaserade laminat för livsmddel och för pappers- och transportförpackningar.

”Vår vision är att vara det självklara valet för kunderna och bli det mest välrenommerade förpackningsföretaget i Skandinavien. Vi kommer att fokusera på att ha högsta kvalitet, kortaste ledtider och de mest pålitliga leveranserna”, säger Ulrik Fauhlér.

De planerade maskininvesteringarna kommer bland annat att omfatta tryckpress, rewinder och monteringsutrustning, utrustade med den senaste tekniken för snabbare körning och högsta tryckkvalitet.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-01-12

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
förpackningstryck Grafiskt Mondi OptiPack Övrigt tryckpress

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK