...
Thinfilm stärker sin ledande position inom NFC-lösningar
Tauseef Bashir är ny global försäljningschef i Thinfilm.
Kevin Dodson fungerar som kontaktman mellan Thinfilm och bolagets samarbetspartners.

Norska plastelektronikföretaget Thin Film Electronics ASA (Thinfilm) har utsett en ny global försäljningschef och stärker därmed sin position som ledande leverantör av NFC-baserade (Near Field Communication) smarta förpackningslösningar.

Den nye försäljningschefen heter Tauseef Bashir och han leder nu alla globala marknads- och försäljningsaktiviteter i bolaget. Tauseef Bashir kom till Thinfilm i juli 2016 och har fram till nu varit verksam som vice säljchef i Thinfilm. Innan han anställdes i Thinfilm var han försäljningschef hos amazon.com.

Vidare har Thinfilm anställt Kevin Dodson till en specialtjänst, där han ska fungera som kontaktman mellan Thinfilm och de samarbetspartners inom förpackningsföretag, konverterare, utvecklare av digitala lösningar och andra typer av partners, som Thinfilm knutit ochh knyter till sig.

Kevin Dodson har stor erfarenhet av strategi, affärsutveckling och produktledning. Han kommer närmast från USA-baserade datahanterings- och analysföretaget Beckon Inc

Thinfilm har också nyligen öppnat ett föräsljningskontor i Tyskland som en del i bolagets tillväxtstrategi och för att expandera sin räckvidd inom EMEA-regionen.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-01-16

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
NFC Övrigt Personal Smarta förpackningar Thinfilm Tryckt elektronik

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK