...
Michael Bogdanski har utsetts till ny VD i Micvac
Den 1 februari tillträder Michael Bogdanski som ny VD i Micvac.

Det svenska livsmedelsteknikföretaget Micvac har utsett Michael Bogdanski till ny VD från och med den 1 februari 2018. Han tar över efter Håkan Pettersson under vars ledarskap företaget har sett en stark internationell expansion med hög tillväxttakt.

Micvacs nye VD har en omfattande internationell erfarenhet på chefsnivå från ledande globala företag inom snabbrörliga konsumentprodukter. Han har bott och arbetat i USA, Storbritannien, Tyskland och Sverige och kommer närmast från tjänsten som VD för den nordamerikanska divisionen av det brittiska hygienföretaget Deb Group.

Michael Bogdanski har även en kulinarisk bakgrund som ägare av en prisbelönt restaurang och investerare i ett bageri. 

”I dagens hektiska värld har vi ofta ont om tid att laga måltider från grunden, både hemma och i storkök. Tack vare den innovativa Micvac-tekniken med en patenterad ventil, som visslar när maten är klar, kan vi skapa färdigrätter med lång hållbarhet och fantastisk kvalitet”, säger Michael Bogdanski i ett pressmeddelande.

Mölndals-baserade Micvac erbjuder lösningar för färdigrättsmarknaden, med fokus på mikrovågstillagning och food service, och har idag kunder i hela världen. Viktiga komponenter i Micvacs produktions- och leveransprocess är företagets patenterade förpackningskomponenter: Micvac-tråget och den unika Micvac-ventilen.

”Vi kommer att ha stor nytta av Michaels kompetens inom internationella affärer och team building. Hans erfarenhet av B2C kommer dessutom att hjälpa Micvac att bli ännu bättre på att möta konsumenternas krav i en föränderlig miljö”, säger Anders Brännström, styrelseordförande i Micvac.
 

Carina Malm


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-01-24

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
foodservice Livsmedel Livsmedelsförpackningar Micvac Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK