...
BillerudKorsnäs lanserar nya konceptet ”What if?”
Med ”What if?”vill BillerudKorsnäs bjuda in till eftertanke och dialog. (Bilden är ett montage)
Exempel på hur BillerudKorsnäs nu bygger den nya varumärkesplattformen.

Förändring börjar ofta med en fråga. Det tar BillerudKorsnäs fasta på i nya kommunikationskonceptet ”What if?”, med ambitionen att inspirera fler att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid.
BillerudKorsnäs mission, att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid, utgår från att innovativa och hållbara förpackningslösningar har en viktig roll att spela i att bidra med lösningar på några av de utmaningar som världen nu ställer oss alla inför. Genom kommunikationskonceptet "What If?" byts klassisk produktplacering ut mot öppna frågor, som inbjuder till eftertanke och dialog.


”För att bidra till en hållbar framtid räcker det inte för BillerudKorsnäs att enbart vara kundcentrerat. Vi måste samarbeta och bygga vår verksamhet på ett planet-centrerat sätt och förstå de långsiktiga konsekvenserna av vår och våra kunders verksamhet”, säger Johan Dyrendahl, director communication på BillerudKorsnäs.

Med ”What if?” riktar BillerudKorsnäs sig till alla, som vill vara med och göra skillnad. Att åstadkomma förändring kräver i grunden dialog och samarbete sprunget ur ett ifrågasättande av gängse metoder, principer och realiteter.

”Vi tror att fiberbaserade förpackningsmaterial och lösningar kan bidra till en hållbar framtid. Men vi har inte alla svar. Därför är det viktigt att ställa de rätta frågorna. Detta är vårt sätt att interagera med våra kunder och få dem att bli del av vår strävan”, berättar Johan Dyrendahl.

Konceptet ”What if?” bygger på en ny varumärkesplattform, som är utvecklad av BillerudKorsnäs i samarbete med varumärkesbyrån Grow och syns nu i företagets marknadsföring, rekrytering, broschyrer, webbsidor, banners, sociala kanaler, utställningar och mässor samt på kontor runt om i världen.

BillerudKorsnäs har gjort en kort video på YouTube om ”What if?”. Se den HÄR.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-01-31

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
BillerudKorsnäs Marknad Miljö Övrigt Sociala medier varumärkesägare

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK