...
Finska Rani Plast satsar mer på den svenska marknaden
Tobias Andersson är nyanställd Account Manager på Rani Plast i Sverige.

Finska plastfilmsproducenten Rani Plast skriver i ett pressmeddelande på sin hemsida, att man beslutat att satsa ännu mer i Sverige, eftersom man bedömer att det finns goda förutsättningar för tillväxt på den svenska marknaden.

”Vi har sedan länge haft en verksamhetspunkt i Anderstorp, men det finns fortfarande utrymme för tillväxt i Sverige. Marknaden för plastfilmer är större och mer varierad i Sverige än i Finland, så vi tror på våra satsningar”, säger Rani Plasts försäljningsdirektör Dennis Granqvist.

Tre personer har tidigare jobbat på Rani Plasts svenska kontor, men nu när försäljningen utvidgas växer också personalen. Det senaste tillskottet är Tobias Andersson, som anställts som Account Manager.

”Tobias passar bra in i vår strategi att försäljningspersonalen ska ha en stark teknisk bakgrund. Tobias har 20 års erfarenhet av branschen och han har tidigare jobbat inom plastfilmsindustrin bland annat med att utveckla tekniska processer”, förklarar Dennis Granqvist.

På Rani Plast kommer Tobias Andersson att ansvara framförallt för försäljningen av olika isolerings- och förpackningsprodukter till byggindustrin.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-02-06

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Finland förpackningsfilm Förpackningsmaterial Personal Plast plastfolie Rani Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK