...
Absolut Vodka-reklamen som avslöjar allt (nästan...)
Ett 30-tal – helnakna! – Absolut-medarbetare medverkar i den annorlunda reklamfilmen. (Bild: Skärmdump från reklamvideon)
”Det var väldigt roligt för oss, som arbetar med Absolut Vodka, att tillsammans spela in filmen!”, säger VD Anna Malmhake.

Absolut Vodka har lanserat en ny kampanj – och man gör det med en reklamfilm fylld med nakna Absolut-medarbetare!
Kampanjens syfte är att lyfta fram dryckens svenska ursprung i Åhus – från frö till flaska – och de ansträngningar, som görs, för att minska miljöpåverkan. Idag är till exempel tillverkningen helt klimatneutral.


”Vi har tidigare inte talat tillräckligt, om vad det är som gör att Absolut Vodka kan hålla en så hög kvalitet. Men att prata om produktionsprocessen i reklam kan bli ganska trist. Vi har därför varit tvungna att hitta ett nytt grepp för att berätta att Absolut Vodka är tillverkat på en liten ort i södra Sverige och hur vi arbetar med miljön, utan att det ska upplevas som en tråkig lektion för konsumenten”, säger Anna Malmhake, VD och koncernchef  på The Absolut Company.

Med ”nakenfilmen” vill Absolut Vodka och dess ägare Pernod Ricard visa att man inte har någonting att dölja. Ett 30-tal av Absoluts Vodkas egna medarbetare (plus några inhyrda skådespelare) medverkar i filmen – och alla är helt nakna! Men för att ingen ska ta alltför stor anstöt av nakenheten har man i efterhand ”blurrat” utvalda kroppsdelar hos aktörerna...

”Jag måste erkänna att det var väldigt roligt för oss, som arbetar med Absolut Vodka, att tillsammans spela in filmen!”, säger Anna Malmhake.

HÄR kan du se den nakna Absolut-filmen (Känsliga tittare varnas!)


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-02-09

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Absolut Absolut Vodka Dryckesförpackningar Glasförpackningar Marknad Övrigt Sociala medier

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK