...
Antalis expanderar inom förpackningslösningar
”Antalis och Alos kompletterar varandra väl”, säger Lars Löfgren, VD för Antalis.

Pappers- och förpackningsgrossisten Antalis har förvärvat förpackningsleverantören Alos AB, med säte i Jordbro, söder om Stockholm.

Antalis skriver i ett pressmeddelande att förvärvet av Alos är en del av Antalis långsiktiga strategi att fortsätta växa på den svenska marknaden och stärka erbjudandet inom förpackningslösningar. Antalis har mer än 25.000 artiklar inom förpackning, papper och storformat i sin produktportfölj och kan erbjuda allt från standardmaterial och utrustning till kundanpassade förpackningslösningar.

”Antalis och Alos kompletterar varandra väl och fusionen ger möjlighet till betydande effektivitetsvinster och ett än mer attraktivt erbjudanden för kunderna”, säger Lars Löfgren, VD för Antalis AB.

Alos AB har en lång tradition inom branschen med kraftig tillväxt inom förpackningsområdet de senaste åren. Företaget har sin huvudsakliga verksamhet i Stockholmsområdet.

”Valet att sälja till Antalis var självklart för oss. Vi har samma syn på partnerskap med kunder och leverantörer. Antalis styrka är personlig service i kombination med det globala perspektivet. Jag är övertygande om att samarbetet med Antalis blir positivt för både kunder och leverantörer”, kommenterar Hans Ahlgren, delägare och VD för Alos.

Förvärvet innebär att Antalis tagit över Alos erbjudande inom förpackningar och emballage från och med 1 mars.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-03-02

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Antalis förvärv Köp/Försäljning/Samgående Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK