...
Internationella experter till Packbridge Research Forum
”Vi är stolta över att i år ha attraherat ledande internationella forskare från hela världen”, säger Johan Mårtensson, VD i Packbridge.

Den senaste utvecklingen och forskningen inom cirkulär ekonomi står på agendan, när Packbridge Research Forum arrangeras i Lund den 26 april i år. 

I april är det åter dags för den uppmärksammade konferensen Packbridge Research Forum, Internationella experter från USA, Australien, Tyskland, Norge och Sverige kommer att finnas på plats för att diskutera den senaste utvecklingen och forskningen inom cirkulär ekonomi. Årets konferens fokuserar på tre ämnen: hållbara material, återvinning och matsvinn.

Förpackningsklustret Packbridge skriver i ett pressmeddelande att konferensen Packbridge Research Forum på några år har blivit en av de viktigaste mötesplatserna i Europa för förpackningsindustrin, varumärkesägare och akademin. Forskningen inom förpackningar är intensiv på många universitet och institutioner. Mycket intressant fakta och kunskap skapas, material som industrin kan använda och utveckla och därmed ge både sig själv och forskningen ett högre värde. Den akademiska och institutionella världen behöver bra kanaler för att sprida resultaten av sin forskning och man har insett att Packbridge Research Forum är ett effektivt sätt att nå ut.

”Nytt för i år är att vi inte bara lyssnar på ledande forskare utan att vi också får möjlighet att diskutera med dem under eftermiddagens workshops. Packbridge Research Forum ger en unik uppdatering om var förpackningsforskning är och vad vi kan förvänta oss av framtiden”, säger Johan Mårtensson, VD för Packbridge.

Mellan 100 och 150 deltagare förväntas till årets konferens, som i år äger rum den 26 april på Palaestra i Lund.

”Intresset är stort för den här dagen och vi är stolta över att i år ha attraherat ledande internationella forskare från hela världen”, säger Johan Mårtensson.

Mer info om Packbridge Research Forum finns HÄR.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-03-02

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK