...
Skifte på VD-posten i danska Multivac AS
Danska förpackningsprofilen Bent Stjerneby, t.v. slutar nu som VD i Multivac AS och efterträds av företagets försäljningschef Martin Petersen, t.h.

Bent Stjerneby, VD i danska Multivac AS, har beslutat sig för att träda tillbaka efter 30 år på posten. Ny VD blir försäljningschefen Martin Petersen.
Bernt Stjerneby, som är en välkänd profil i den danska förpackningsbranschen, lämnar sin VD-post i och med utgången av mars månad.


Sedan 1974 har Bernt Stjerneby varit aktiv i branschen för processutrustningar och förpackningsmaskiner. 1988 etablerade han Multivac Danmark, som han varit chef för sedan dess. Multivac Danmark ingår som ett dotterbolag i tyska globala förpackningsmaskintillverkaren Multivac Sepp Haggenmüller SE & Co. KG.

VD-posten i Multivac AS övertas nu av bolagets försäljningschef Martin Petersen. Han utnämndes formellt till VD i och med årsskiftet 2016-2017, men kommer inte att ta över det direkta ledarskapet förrän den 1 april, när Bernt Stjerneby slutat.

Martin Petersen har varit Multivac AS försäljningschef sedan år 2011 och hade dessförinnan en längre karriär inom den globala industrin för processutrustningar och maskiner till livsmedelsindustrin.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-03-08

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Förpackningsmaskiner Multivac Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK