...
Det finns nästan 100 mässor i vår uppdaterade kalender!
I vår mässkalender hittar du mässor och konferenser från hela världen. Och vill du besök en mässa i ett annorlunda land, så varför inte åka till ProPak eller PlasPrintPack , som arrangeras i Yangon/Rangoon (bilden) i Myanmar/Burma i mitten av september respektive början av november!

Vill du veta vilka intressanta förpackningsrelaterade mässor och konferenser som arrangeras runt om i världen i år? Ja, då ska du kolla vår uppdaterade kalender, som innehåller nästan 100 mässor!
Packnews mässkalender täcker förstås alla relevanta mässor i ”närområdet” – dvs Sverige och övriga nordiska länder och i kalendern hittar du också mässor, konferenser och andra förpackningsrelaterade events inom EU och övriga europeiska länder.


Men i kalender finns också flera mässor, som arrangeras i mer avlägsna länder, inte minst i Asien och Nord- och Sydamerika samt Oceanien.
För den, som kanske vill kombinera ett intressant mässbesök med en resa till ett spännande främmande land, finns det många exempel att hitta i kalendern. Här hittar du exempelvis mässor och events i länder som Vietnam, Indonesien, Förenade Arabemiraten, Kuwait, Indien, Pakistan och Myanmar (Burma).

Alla mässor är försedda med namn, plats och land och vi har så långt möjligt kontrollerat angivna start- och slutdatum. Alla mässor och event har också fungerande länkar till hemsidor eller annan informationsplats på nätet. Kalendern är försedd med sökfunktioner, där du kan söka på månad eller fritextsöka på mässnamn, stad och land (N.B.: alla geografiska namn samt de flesta mässnamn är på engelska!).

P.S. Vi reserverar oss för eventuella ändringar, som kan uppstå. Kontrollera därför alltid datum, etc. genom att följa angivna länkar eller söka på nätet! Vi kommer också att uppdatera kalendern vid ändringar och när nya, intressanta mässor tillkommer. Du får gärna tipsa oss om eventuella mässor, etc., som vi har missat.

Du hittar vår mässkalender HÄR! (eller via ”kalenderpuffen” på Packnews hemsida)


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-03-12

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
förpackningsmässa Konferenser och mässor Mässor Övrigt Packnews.se

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK