...
ACT Logimark får agentur för italienska märkningsmaskiner
Italienska märkningsmaskiner under namnet Coditherm kommer nu att komplettera ACT Logimarks utbud av märkningsmaskiner för produkter och förpackningar.

Norska märknings- och spårningsföretaget ACT Logimark AS har fått den skandinaviska agenturen för märkningskonceptet Coditherm från italienska företaget Eidos.
Eidos är en ledande tillverkare av bland annat märkningsmaskiner för logomärkning av produkter och förpackningar i plast- och trämaterial.


Sedan starten 1957 har Eidos haft fokus på utveckling och produktion av industriella märkningsmaskiner med termotransferteknologi. Företaget har varit familjeägt fram tills nyligen, då det såldes till ett större tyskt industribolag.

De märkningsmaskiner, som ACT Logimark nu får in i sitt sortiment, kallas Coditherm och de sägs vara enkla att installera och använda. ACT kommer att kunna erbjuda Coditherm-maskiner i olika modeller, lämpliga för flera olika storlekar på märkningsytor.

ACT Logimark, som har fokus på leverans av digitala märkningsstationer, kommer nu att kunna leverera märkningsmaskiner för märkning på alla typer av material och man skriver i ett pressmeddelande att man nu får Norges bredaste sortiment inom fullfärgsmärkning av produkter och förpackningar.

Sedan tidigare är ACT Logimark även agent för det italienska företaget TopJet, vars bläckstråleskrivare klarar fullfärgsmärkning (CMYK och/eller spotfärger) på produkter och förpackningar. TopJet-maskinerna använder UV-baserat bläck och är särskilt lämpade för märkning på EPS-produkter (cellplast), exempelvis fisklådor.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-03-14

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
ACT Etikett/Märkning Märknings- & Etiketteringsutrustning Övrigt skrivare

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK