...
WeLocs populära Gripper har vuxit sig ännu större 
WeLoc Gripper 150 är en ny och större version av den populära säckklämman WeLoc Gripper 100.

WeLoc-Weland i Smålandsstenar, välkända för sitt stora sortiment av plastförslutare, har lanserat en ny och ännu större version av sin populära säckklämma Gripper. Den nya versionen, som fått beteckningen WeLoc Gripper 150, klarar att försluta ännu större påsar och säckar än ”lillebror” Gripper 100.

”Vår säckklämma WeLoc Gripper 100 är mycket populär och den nya större klämman WeLoc Gripper 150 har samma funktionella och omtyckta design. Den sväljer mer material och kan försluta större säckar”, skriver WeLoc-Weland i ett pressmeddelande.

WeLoc Gripper 150 – där 150 betecknar millimeterlängden på klämmans ”gap” – finns i ett flertal färger. Liksom Gripper 100 finns den även i en specialversion, som är detekterbar i metall- eller röntgendetektorer.

Den detekterbara modellen kallas WeLoc Gripper POM 150 FD och den är tillverkad i specialplasten Acetal POM, som tåler så låga temperaturer som  minus 50 C! Säckförslutaren passar t.ex. för att återförsluta/säkra förpackningar inom farmaceutisk- och livsmedelsindustri, där man med hjälp av metall- eller röntgendetektor måste kunna spåra främmande partiklar, som råkat hamna i innehållet.

Gripper POM 150 FD finns endast i färgen mörkblått, eftersom blå hjälpmedel är vanliga val för att kunna särskiljas från producerade produkter inom speciellt krävande områden såsom livsmedel och medicin, där blått är ovanligt på de producerade varorna.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-04-06

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Detektering förslutning Övrigt Plast WeLoc

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK