...
Utökad svensk samlingsmonter på FachPack 2018 i Nürnberg
Utkast till hur den svenska samlingspaviljongen ska se ut på FachPack 2018 i Nürnberg.

När förpackningsmässan FachPack 2018 arrangeras i Nürnberg i september kommer det att finnas en speciell samlingsmonter med svenska företag och utställare. Den svenska samlingsmontern arrangeras av Mässgruppen AB och med stöd av mässans svenska representant Trade Fair Agency AB. Arrangemanget är utformat, så att det ska bli enkelt för svenska aktörer att i ett gemensamt sammanhang presentera allt vad svensk innovation inom förpackningsbranschen har att erbjuda.

Under FachPack 2016 deltog fyra svenska företag i samlingsmontern och inför 2018 års mässa väntas deltagandet öka till omkring 10-12 utställande företag. Den svenska paviljongen kommer att vara belägen i hall 7A.

"Att ställa ut i den svenska samlingsmontern är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att profilera sig på den europeiska marknaden genom att utmärka sig i ett svenskt sammanhang”, säger Christer Andersson på Mässgruppen AB.

Inför 2018 lanserar FachPack sitt nya motto ”Tomorrow begins when you create it” vilket visar på mässans nya, fräscha identitet med ett tydligare fokus på innovation. Den medföljande nya grupperingen av produkter på mässan gör det ännu enklare än tidigare att hitta det man söker på mässgolvet.

FachPack förväntas samla över 1.500 utställare från hela förpackningskedjan i 12 hallar och locka över 40.000 fackbesökare från bland annat livsmedels-, läkemedels-, kosmetik- och bilindustrin, vilka kommer för att se det senaste inom förpackningsteknik. Under 2018 kommer fokus bland annat riktas mot Industry 4.0 inom förpackningsindustrin, med både de fördelar och utmaningar som digitaliseringen och Industrial Internet of Things (IIoT) för med sig. 

FachPack 2018 äger rum den 25-27 september 2018 på Nürnberg Messe i Nürnberg, Tyskland.

Mer info om den svenska samling paviljongen kan fås via mail till Mässgruppen AB.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-04-16

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
förpackningsmässa Konferenser och mässor Mässor Övrigt Tyskland

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK