...
Nu flyttar Kartongbolaget – och älgen följer med!
Älgen, som sedan flera år står utanför Kartongbolagets lokaler i skånska Allerum, får förstås följa med när man flyttar till nya och större lokaler i Helsingborg.
”Vi är enormt glada och förväntansfulla inför detta stora steg för bolaget”, säger Joakim Johansson.

Trots namnet har konverteraren ”Kartongbolaget i Helsingborg” sedan 1970 haft sitt säte i idylliska Allerum, strax utanför staden. Men nu har man bestämt att man ska flytta till nya, större och helt anpassade lokaler i – Helsingborg! 
Och den ståtliga ”staty” av en älg, som i många år stått utanför lokalerna i Allerum får förstås följa med till de nya lokalerna...


”Det var ett svårt beslut att fatta om flytten, men var sak har sin tid. Vår ambition är att utvecklas tillsammans med våra kunder och då blev det nödvändigt med nya och större lokaler”, säger Kartongbolagets ägare och VD Joakim Johansson.

Flytten kommer att ske först under årets sista kvartal och då kommer Kartongbolaget att kunna byta ut dagens knappt 2.000 kvadratmeter lokalyta mot en yta på 3.600 kvadratmeter.

”De nya lokalerna är perfekt anpassade till vår produktion och ger oss förbättrad logistik både internt och externt. Vi är enormt glada och förväntansfulla inför detta stora steg för bolaget och vårt mål är fortsatt att bli Skandinaviens mest flexibla förpackningspartner”, säger Joakim Johansson.

Och som sagt – den iögonfallande älgen, som står utanför Kartongbolaget i Allerum, ska självklart följa med till de nya lokalerna!

”Vår älg är en kär figur och en del av vårt DNA. Den lockar både gammal och ung att stanna till och kanske känna på älgens ´päls´ som om den vore riktig!”, konstaterar Joakim Johansson.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-04-16

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Kartong Kartongbolaget Kartongförpackningar konvertering Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK