...
Marie Malmberg Lavsen blir Packbridges nya VD
Marie Malmberg Lavsen tillträder som ny VD för Packbridge i juni. (Bild PackSweden)

Marie Malmberg Lavsen heter den nya verkställande direktören för förpackningsklustret Packbridge. I juni tar hon över efter Johan Mårtensson.
Marie Malmberg Lavsen har bland annat en tioårig erfarenhet från förpackningsindustrin och A&R Carton, där hon arbetat som key account manager, projektledare, mm.


”Jag tycker det är spännande och kul och det som Packbridge gör ger mening. Jag tycker det är viktigt att man delar kunskap mellan industri, akademi och innovatörer. Det är spännande och att man i bästa fall bidrar till en ökad tillväxt”, säger Marie Malmberg Lavsen i en intervju med Claes Nordström från PackSweden.

Nuvarande VD:n Johan Mårtensson, som efter tre år på chefsposten lämnar Packbridge för en tjänst som informationsansvarig för Duni AB (Läs HÄR) , ser positivt på valet av ny VD för Packbridge.

”Det känns väldigt bra. Marie är en person, som förstår branschen och som har intresse av att driva den och få den att tänka nytt. Och det är det som är Packbridges roll. Att våga ställa de jobbiga frågorna, att våga driva olika typer av arrangemang och tänka lite nytt”, säger Johan Mårtensson till PackSweden.

Marie Malmberg Lavsen går in i Packbridge-teamet från den 1 maj och tillträder formellt som VD i juni. På sin LinkedIn-sida skriver hon själv att hon tillträder VD-posten den 9 juni.

Vid eventet ”Packbridge Research Forum”, som ägde rum i Lund den 26 april, presenterades den nye Packbridge-VD:n för deltagarna på konferensen.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-04-27

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
ÅR Packaging Övrigt Packbridge Packbridge Research Forum Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK