...
Robotkoncernen Fanuc uppför nordiskt huvudkontor i Malmö
Fanucs robotar och automationssystem används inom flera områden, bland annat i förpackningslinjer, vid pallettering, fordonsproduktion ,etc.
Cerold Andersson är VD för Fanuc Nordic.


Japanska robot- och automationskoncernen Fanuc expanderar på den nordiska marknaden. Nästa år öppnar man ett stort nordisk huvudkontor i Malmö.
Fanuc skriver i ett pressmeddelande att det nya huvudkontoret ger företaget större närvaro i den viktiga ”Greater Copenhagen”-regionen och ökar närheten till bolagets nyckelmarknader, samtidigt som det minskar ledtiderna för leverans och service.


”Det strategiska beslutet att uppför ett huvudkontor i Malmö gör att vi kan tillmötesgå alla framtida kundkrav inom fabriksautomatisering inom våra utvalda affärsområden. Dessutom kommer anläggningen att bli mer tillgänglig för kunder, som vill träffa en Fanuc-representant och vi kommer att kunna betjäna kunder bättre än vad vi för närvarande gör från våra befintliga lokaler”, säger Cerold Andersson, VD för Fanuc Nordic.

Det nya nordiska huvudkontoret i Malmö beräknas stå färdigt och öppna under fjärde kvartalet 2019. Anläggningen kommer att omfatta försäljnings- och servicefaciliteter, ett utvidgat showroom och evenemangsområde, lokaler för eftermontering, reservdelar, logistik, mm samt förbättrat träningscenter och en robotakademi.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-05-07

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Automation Fanuc Övrigt Pallettering/sträck-& krympfilm Robotteknik

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK