...
ITO PallPack breddar med produkter från Carryline AB
Carrylines transport- och automationslösningar kommer nu att ingå i ITO PallPacks produktsortiment.

Materialhanteringsföretaget ITO PallPack AB i Täby inleder ett samarbete med svenska Carryline AB och breddar därmed produktsortimentet – särskilt för livsmedelsindustrin.
”Med flexibla och modulbaserade transportlösningar i rostfria material erbjuder Carryline lösningar som är perfekta för en krävande livsmedelsindustri, som också omfattas av strikta produktions- och hygienkrav från myndigheterna,” säger Axel Hagen på ITO PallPack.


Inom livsmedelsbranschen är Carryline en av de mest eftertraktade producenterna och det är inom denna bransch som ITO PallPack har haft störst tillväxt de senaste åren.

”Vi kombinerar våra egenproducerade automationslösningar med produkter från Jomet, Easy Conveyor, Kuka Robotics och nu alltså Carryline. Det viktigaste för oss är att tillgodose kundens behov och lösa dem bättre än vad kunden förväntar sig. Med Carryline som samarbetspartner skulle jag säga att bilden är nästintill komplett”, säger Axel Hagen.

Svenska Carryline grundades 1963 och har sedan dess levererat transportlösningar till ett stort antal industriföretag i olika branscher. Företaget levererar både enskilda komponenter och kompletta lösningar och har lyckats skapa ett stort antal variationsmöjligheter baserade på standardiserade baskomponenter.

Produktionen sker vid Carrylines anläggning i Kungälv, där lösningarna även testas för att säkerställa en snabb och effektiv installation. Carrylines produkter säljs över hela världen genom ett omfattande nätverk av återförsäljare.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-05-08

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Automation ITO Materialhanteringsutrustningar Övrigt Pall-Pack

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK