...
Italiensk grafisk skola åker till Värmland för utbildning
Två av de italienska eleverna viker ihop sina egendesignade tablettaskar.

Intresserade elever studerar tryckresultatet i Brobygrafiskas flexopress.

Skolan Associazione Padre Monti från Saronno i Italien har i tre dagar utbildats i förpackningsproduktion på Brobygrafiska. Eftersom det inte finns någon annan möjlighet till denna utbildning i Europa så kommer de till Värmland och Sunne och utbildar sig!

”Vi ser att Brobygrafiska har en stor internationell målgrupp eftersom vi kan erbjuda en unik möjlighet till anpassade utbildningar, både utifrån skolans resurser men även med hjälp av de företag som finns i Sunne.”, säger Per Branzén, verksamhetsledare Brobygrafiska.

Padre Monti är en grafisk skola, som nu tar första steget mot att arbeta med förpackning, både lärare och elever har därför fått utbildning i Brobygrafiskas mantra; ifrån idé till färdig produkt genom förpackningsproduktion och flexografi.

”This is the start for us to work with the packaging industry. We are very pleased with the education here at Brobygrafiska”, säger  David Serenelli, lärare vid Associazione Padre Monti.

Under utbildningen har eleverna och lärarna fått skapa var sina egna tablettaskar genom att designa en ask, trycka den i Brobygrafiskas flexotryckpress samt skurit ut förpackningen på ett Kongsberg skärbord och slutligen vikt ihop den till en färdig produkt. 


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-05-14

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Brobygrafiska design förpackningsdesign Grafiskt Övrigt tryckpress

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK