...
Sara Kraft Westrell är Axfoods nya kommunikationsdirektör
Sara Kraft Westrell blir ny kommunikationsdirektör på Axfood.

Sara Kraft Westrell har utsetts till ny kommunikationsdirektör och medlem av företagsledningen på Axfood. Hon tillträder sin nya tjänst senast den 1 november 2018.

Sara Kraft Westrell har en lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med information för såväl svenska som globala börsnoterade bolag. Sara har en bakgrund som kommunikationsrådgivare på Kreab AB, kommunikationsdirektör på Hexagon AB, marknads- och kommunikationsdirektör på JB Education AB och nu senast som informations-och IR-direktör på Clas Ohlson, där hon varit i snart fem år.

”Vi är glada över att få välkomna Sara till Axfood. Saras goda ledarskap och breda erfarenhet kommer att vara till stor nytta när det gäller att uppfylla Axfoods mission om att alla ska kunna dela glädjen för prisvärd, bra och hållbar mat och bidra på ett positivt sätt till våra kedjors fortsatt starka utveckling”, säger Klas Balkow, VD och koncernchef för Axfood.

”Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med Axfoods kommunikationsteam och företagsledning fortsätta det fina arbete som idag bedrivs för att öka kunskapen och kännedomen om Axfood och koncernens olika varumärken. Det ska samtidigt bli spännande att få vara med och bidra till att utveckla bolaget framöver”, säger Sara Kraft Westrell.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-05-17

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Axfood Övrigt Personal varumärkesägare

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK