...
Lyft för FachPack i Nürnberg – mässan är redan fullbokad
FachPack 2018 förväntas bli ett lyft för denna traditionsrika tyska förpackningsmässa, som startades 1979. (Bild fr. utställarmonter FachPack 2016)

I slutet av september är det dags för tyska förpackningsmässan FachPack i Nürnberg. Arrangören NürnbergMesse GmbH meddelar att årets mässa redan är fullbokad och att FachPack 2018 blir den hittills största. För första gången kommer mässan att ta tolv mässhallar i anspråk på mässområdet i Nürnberg.

Cirka 1.500 utställare och mer än 40.000 besökare väntas till Nürnberg och FachPack under de tre intensiva mässdagarna 25 till och med 27 september. 

NürnbergMesse skriver i ett pressmedelande att man för att kunna härbärgera så många utställare och besökare har fått göra om hela sin tidigare monterlayout och organisera utställningshallarna efter olika teman och områden.
Besökarna kommer nu att mötas av en golv- och hall-layout, som arrangörerna hoppas ska göra mässbesöket effektivare och intressantare.

FachPack 2018 kommer att illlustrera den kompletta förpackningsförädlingskedjan uppdelad på de tolv hallarna. I de södra hallarna (1, 2, 3, 3A, 4 och 4A) hittar man förpackinngsmaskiner, märkningsteknik och märkningsutrustningar samt förpackningslogistik, etc. De norra hallarna (5, 6, 7, 7A, 8 och 9) finns utställare som verkar inom förpackningsmaterial, förpackningshjä’lpmedel, bearbetning,. konvertering, etc.

”Vi vikll göra det så enkelt som möjligt för besökare på FachPack att hitta på mässan och snabbt finna de utställare som intresserar dem och som kan visa sina nyheter”, säger Cornelia Fehler, utställningschef på NürnbergMesse.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-05-22

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
förpackningsmässa Konferenser och mässor Mässor Övrigt Tyskland

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK