...
Lina Sundberg har anställs som projektledare i Paper Province
Lina Sundberg är ny projektledare hos klustret Paper Province.

Lina Sundberg, tidigare VD på Torsby Utveckling AB, är ny projektledare hos klustret Paper Province. Från att tidigare bland annat arbetat med kommunikation och näringslivsutveckling axlar hon nu utmaningarna som kommer med att förse branschen med kompetens i rollen som processledare på Teknikcollege i Värmland.

Arbetet med Teknikcollege är en viktig del i Paper Province verksamhet. För att klustrets medlemmar ska ha tillgång till rätt kompetens krävs det att rätt utbildningar erbjuds och att tillräckligt många lockas till dem.

”Det är ett viktigt och omfattande arbete, som Lina Sundberg nu driver vidare från vår sida”, skriver Paper Province i ett pressmeddelande.

”Det här är ett jätteroligt jobb, som passar mig bra. Jag är en entreprenör, som trivs med att driva saker själv. Och så har jag ett stort intresse för näringslivsfrågor, som jag får ett stort utbyte av i den här rollen. Jag gillar att träffa människor, göra konkreta saker och få saker gjorda”, säger Lina Sundberg i en kommentar till sitt nya arbete.

Några av utmaningarna som kommer med hennes nya arbete är att locka fler tjejer till teknikyrken och att generellt sett öka intresset för branschen.

”Vi vill ge en bra bild av hur det är att arbeta inom industrin. Det finns många olika yrken att välja bland”, säger Lina Sundberg.

Lina Sundberg är i grunden utbildad kommunikatör och har spenderat många år inom branschen. Bland annat har hon drivit egna företag inom digital kommunikation och hon har även arbetat som lärare, dels på Brobygrafiska inom visuell grafisk kommunikation, dels på Mediagymnasiet Nacka Strand.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-05-25

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Brobygrafiska Övrigt Paper Province Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK