...
Scanpack fulltecknad – inte en kvadratmeter utställarplats kvar
450 utställare kommer att finnas på plats för de 15.000 besökare, som väntas till Scanpack 2018 i oktober. (Bild från Scanpack 2015. © Svenska Mässan)
”Inte en enda kvadratmeter utställarplats finns kvar”, säger Anna-Lena Friberg, affärsansvarig för Scanpack.

Norra Europas största förpackningsmässa, Scanpack 2018, som i år äger rum 23 – 26 oktober på Svenska Mässan i Göteborg, är nu helt fullbokad.
”Det finns inte en kvadratmeter utställarplats kvar”, säger Anna-Lena Friberg, affärsansvarig för Scanpack.


Nu räknar arrangörerna med att locka cirka 15.000 besökare till den populära förpackningsmässan, som arrangeras vart tredje år. I år har utställarplatserna gått åt i rekordfart. Flera utställare står på kö till höstens mässa och vissa har redan bokat upp sig för 2021.

På det drygt 17.000 kvadratmeter stora mässgolvet kommer 450 utställare från hela världen att visa det senaste inom förpackningsindustrin. Årets Scanpack kommer att ha fokus på bland annat Smart Industry, tryck, material, design och branding samt hållbarhet.

”Scanpack är en bred mässa, som är intressant för alla som producerar eller använder förpackningar. Hit lockar vi allt från materialleverantörer till maskinleverantörer, logistikföretag, retail och den grafiska branschen”, säger Anna-Lena Friberg.

Nytt för årets mässa är Scanpack Academy, där deltagarna bjuds på seminarier och utbildas kring det senaste inom förpackningsindustrin. Dessutom kommer inspirationsområdet Creative Packaging att visa upp innovativa och kreativa förpackningar. Och på mässans Superbrand-scen berättar bl. a P&G, Johnson&Johnson, Carlsberg och andra välkända varumärken hur de jobbar med förpackningar inom sina respektive områden.

”Förpackningsbranschen genomgår en stor förändring i och med digitaliseringen. Det kommer att påverka alla branschens aktörer och naturligtvis kommer detta att uppmärksammas på Scanpack”, avslutar Anna-Lena Friberg.

Noteras i sammanhanget bör också att tidningen nord emballage med nyhetssajten packnews utsetts till officiell mediapartner för årets Scanpack! Läs mer HÄR!


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-06-01

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
förpackningsmässa Konferenser och mässor Mässor nord emballage Övrigt Packnews.com Packnews.se Scanpack Svenska Mässan

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK