...
Årets Packaging Open bjöd på högtryck på alla fronter
Efter en lång dag i solhettan på fairways och greener var det skönt för Packagin Open-spelarna att få lite ”parasollsvalka” i samband med prisutdelningen.
Ingemar Järdler från Grafokett blev bäste spelare i år.

Golfproffset Steven Jeppesen tyckte att spelarna höll god klass, det syntes att de flesta hade spelat mycket golf.

Eurostat bjöd på dricka och bullar. Ett populärt inslag i värmen.

Bjäre Golfklubb var platsen för Packaging Open – Golf with Friends den 30 maj. Årets upplaga av tävlingen bjöd på högtryck, både i spelet och när det kom till vädret.
Ingen kan väl ha missat att vädergudarna varit på sitt soligaste humör de senaste veckorna, och självfallet gällde det även under tävlingen. Inte ett moln så långt ögat kunde se och runt 30 grader i luften..!


Ett nittiotal inspirerade spelare spred ut sig på banan och kämpade om att få komma fram till prisbordet. På hål sex fick samtliga en chans att slå golfproffset Steven Jeppesen, som har ett handikapp på +3,3. Det handlade helt enkelt om att hamna på green och komma närmare hålet än Steven. Det var inte många som lyckades...

Självfallet har banan ett antal vattenhinder som vissa spelare valde att placera bollen i och med tanke på värmen var det frestande att följa efter bollen ner i svalkan.

Tidningen nord emballage och packnews arrangerar Packaging Open tillsammans med sponsorer. Liksom förra året var Pivac Syd med och sponsrade, men i år var även Tarapac och Eurostat med som sponsorer och Trepak sponsrade alla spelare med vattenflaskor. Eurostat hade slagit upp ett tält vid ett av korthålen där man bjöd på vatten, läsk och kanelbullar. Man hade också ansvaret för ett av delmomenten, det vill säga kampen om att komma närmast hålet.

I nästa vecka återkommer vi med information om vinnarna och fler bilder.


BO WALLTEG

Editor-in-chief & Publisher
BO WALLTEG
bo@packnews.com

Publicerad: 2018-06-01

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
nord emballage Övrigt Packaging Open – Golf with Friends Packnews.com Packnews.se

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK