...
DS Smith framtidssatsar med nytt logistikcenter
Vid logistikposition Sunnanå, utanför Malmö, uppför Catena moderna logistikcentra för förpackningsföretaget DS Smith och leksakskedjan Lekia.

Förpackningsföretaget DS Smiths svenska dotterbolag, med huvudsäte i Värnamo, skriver i ett pressmeddelande att man satsar för framtiden och som ett led för att stärka den långsiktiga konkurrenskraften genomför man strategiska investeringar i ett nytt logistikcenter i Malmö.

Det moderna logistikcentret, som byggs för att kunna möta framtidens behov, kommer att placeras utmed E6:an i Malmö. DS Smith skriver att det blir ett logistikcenter med ett mycket bra strategiskt läge för både logistik, kommunikation och marknadsprofilering.

DS Smith har tecknat avtal med Catena om logistikcentret, som kommer att uppföras vid vad Catena kallar logistikposition Sunnanå, strax utanför Malmö. På platsen ska Catena uppföra två byggnader med gemensam lastgård och parkering. Totala utrymmet blir drygt 36.000 kvadratmeter. DS Smiths del blir på drygt 5.800 kvadratmeter. På platsen kommer även leksakskedjan Lekia att inrätta ha ett logistikcenter på ca 6.000 kvadratmeter.

Inflyttning för DS Smith och Lekia är beräknad till tredje kvartalet 2019.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-06-05

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
DS Smith DS Smith Packaging logistik Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK