...
Chef för nya divisionen Board i BillerudKorsnäs
Mikael Andersson, för närvarande chef för affärsområdet Corrugated Solutions, blir chef för den nya divisionen Board.

BillerudKorsnäs meddelar att man har utsett Mikael Andersson till chef för divisionen Board, som är en av tre divisioner i bolagets nya organisation, som träder i kraft 1 oktober.
Tidigare under året meddelade BillerudKorsnäs att bolaget skapar tre divisioner med fullt resultatansvar för att mer effektivt förverkliga företagets tillväxtstrategi (Läs HÄR)

De tre divisionerna blir Board, Paper och Solutions. Mikael Andersson, idag chef för det nuvarande affärsområdet Corrugated Solutions, utses till chef för divisionen Board. Corrugated Solutions kommer, när den nya organisationen träder i kraft, att delas upp och integreras i Board respektive Solutions.

”Jag gläds mycket åt att Mikael Andersson accepterat erbjudandet att axla rollen som chef för Board, en av våra tre divisioner. Mikael har i rollen som chef för affärsområdet Corrugated Solutions visat sig vara en stark såväl ledare som lagspelare. Jag är övertygad om att Mikael är rätt person att fortsätta utveckla och skapa tillväxt i den affär, som ligger inom divisionen Board”, säger Petra Einarsson, VD och koncernchef BillerudKorsnäs.

Mikael tillträder sin nya tjänst 1 oktober i samband med att den nya organisationen börjar gälla. Övriga två divisionschefer väntas tillsättas inom kort.

”Det känns fantastiskt kul och spännande att ta mig an rollen som chef för Board. BillerudKorsnäs är på en resa att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid och därmed också en tillväxtresa. I denna resa är vätskekartong, kartong, liner, fluting och övriga produktkategorier, som ingår i divisionen Board, helt centrala delar. Jag ser fram emot att tillsammans med mitt nya team utveckla denna del av BillerudKorsnäs affär”, säger Mikael Andersson.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-08-14

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
BillerudKorsnäs Kartong Kartongförpackningar Övrigt Personal vätskekartong

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK