...
Arvid Sundblad utnämnd till ny VD för Fiskeby Board
Arvid Sundblad blir ny VD för Fiskeby Board i Norrköping.
Lars Lundin lämnar VD-stolen i Fiskeby Board och blir ny affärsområdeschef för Holmen Paper.

Arvid Sundblad blir ny VD för förpackningskartongtillverkaren Fiskeby Board AB i Norrköping. Arvid Sundblad har mångårig erfarenhet från förpackningsbranschen, bland annat från Holmen-ägda kartongproducenten Iggesund Paperboard, där han varit marknads- och försäljningschef..

Arvid Sundblad efterträder Lars Lundin, som utnämnts till chef för affärsområdet Paper hos Holmen. Arvid Sundblad tillträder sin tjänst hos Fiskeby den 1 september och kommer under september månad att ta över det formella ansvaret efter Lars Lundin.

”Jag är hedrad och mycket glad att få chansen att ansluta mig och leda teamet på Fiskeby. Det är ett företag med lång historia, som har en stark position i branschen. För mig är Fiskeby en hållbar aktör, som har en viktig roll i kretsloppet, där återvunnen fiber av hög kvalitet används för produktion av nya förpackningar”, säger Arvid Sundblad.

Nuvarande Fiskeby-VD:n Lars Lundin tillträder sin nya tjänst hos Holmen Paper den 1 december i år. Även han har mångårig erfarenhet av pappers- och förpackningsbranschen och har förutom Fiskeby Board även haft befattningar inom bland annat Stora Enso

”Lars Lundin är en omvittnat god förändringsledare med mångårig erfarenhet från både produktionssidan och marknad. Hans samlade kompetens behövs i arbetet med att fortsätta utveckla vår affär och jag är övertygad om att Lars kommer ta Holmen Paper till nästa nivå”, säger Henrik Sjölund, VD och koncernchef för Holmen, i ett pressmeddelande.

Lars Lundin efterträder Nils Ringborg, som blir kvar i Holmens koncernledning som rådgivare åt VD.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-08-15

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Fiskeby Fiskeby Board Förpackningsmaterial Holmen Iggesund Paperboard Kartong Kartongförpackningar Personal Stora Enso

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK