...
Framgångar för Metsä Board i europeisk kartongtävling
Den här lekfulla kartongförpackningen för varumärkesägaren Mondelez International är tillverkad i kartong från Metsä Board och en av sex finalförpackningar. Förpackningen är konverterad hos Mayr-Melnhof Packaging UK.
Den här förpackningen för chokladtryfflar är framtagen för brittiska ASDA. Kartongen kommer från Metsä Board och konverterare är Qualvis Print & Packaging.

Nordiska kartongproducenten Metsä Board har inte mindre än sex finalister bland de 36 bidrag, som bildar finalomgången i Pro Cartons och ECMA:s kartongtävling European Carton Excellence Award 2018.
De sex finalisterna, som Metsä Boards kunder lämnat in, finns i kategorierna Frozen & Chilled Foods, Fast/Convenience Foods, Dry Foods & Beverages, Confectionery, Healthcare & Pharmaceuticals och Non-Food.


”Vi är mycket stolta att så många olika förpackningar, producerade med vår kartong, är finalister”, säger Mika Paljakka, VP Sales EMEA, Metsä Board

Eftersom fokus ligger på att minska användningen av icke-förnybara material och att möta kundernas behov av full säkerhet och en bättre användarvänlighet, är vi övertygade att vår färskfiberkartong är väl positionerad för att möta dessa krav. När våra kartongkvaliteter kombineras med design i toppklass, vilket kvaliteten på de finalistbedragen visar, är fördelarna uppenbara.  

Intresserade kan se och rösta på sina favoriter på www.procarton.com och den öppna omröstningen stänger den 16 september. Vinnarna tillkännages vid en prisgala i Riga den 20 september.

European Carton Excellence Awards lockar hundratals bidrag, vilka juryn bedömer avseende design, bekvämlighet, kommunikation av varumärke och kartongens roll som hållbart förpackningsmaterial.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-08-23

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
ECMA ECMA/Pro Carton Förpackningsmaterial förpackningstävling Kartong Kartongförpackningar Metsä Board Övrigt Pro Carton

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK