...
Skifte på VD-stolen hos etikettföretaget Grafokett
Daniel Nehl är ny VD för Grafokett.
Robert Östman har lämnat sin tjänst som VD för Grafokett.

Ängelholmsbaserade etikettföretaget Grafokett har fått ny VD från den 23 augusti. Han heter Daniel Nehl och har tidigare varit operativ marknadschef i företaget. Han efterträder Robert Östman.

I ett pressmeddelande skriver Grafokett att med utnämningen av Daniel Nehl som VD fortsätter företaget sin plan att utvecklas som ett globalt företag med spetskompetens inom etiketter och märkning. Daniel Nehl har gedigen erfarenhet från försäljning och marknadsföring från både nuvarande och tidigare befattningar. 

Grafokett har sedan 2017, under tidigare VD Robert Östmans ledning satsat på att bli mer synliga och att vinna nya kunder. I början av maj i år arrangerades bland annat LabelDay© by Grafokett ,där man samlade stora delar av värdekedjan. Eventet fick beröm av de närvarande och väntas fortsätta under 2019. Bolaget har också satsat på att vinna nya kunder för att bredda sin kundbas i och utanför Sverige. 

”Styrelsen är nöjd med vad Robert Östman har genomfört gällande både resultat och utveckling. Samtidigt har vi gemensamt enats om att gå skilda vägar, eftersom vi har olika syn på bolagets framtid” säger Bernt Nehl, styrelseordförande i Grafokett AB.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-08-28

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Etikett/Märkning Grafokett Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK