...
Förpackningsnytt från Löfbergs: Bryggkaffe i smart ”tepåse”!
Löfbergs lanserar Coffee Bags – som är ”tepåsar” med finmalet bryggkaffe och som används på samma sätt som tepåsar...
Löfbergs Coffee Bags finns i tre smak- och rostningsvarianter.

”En smart lösning för den som snabbt och enkelt vill ha en kopp gott bryggkaffe”, säger Lena Rodin.

Kafferosteriet Löfbergs i Karlstad lanserar nu påsförpackningen ”Coffe Bags”, där varje påse innehåller en portion finmalet bryggkaffe. Coffee Bag-påsen påminner om en tepåse och ska också användas precis som en sådan: allt konsumenten behöver göra är att tillsätta hett vatten, röra om och vänta några minuter på att en kopp varmt kaffe ska bli klar..!

”En smart lösning som gör att man enkelt och snabbt kan göra en riktig god kopp bryggkaffe. Perfekt för singelhushållet eller på utflykten och andra äventyr,” säger Lena Rodin, marknadschef på Löfbergs. 

Löfbergs Coffee Bags är en helt ny produkt på den svenska marknaden och intresset är stort. Produkterna är listade hos alla livsmedelskedjor.

Löfbergs skriver i ett pressmeddelande att man med Coffee Bags möter en rad starka trender. Det handlar dels om att konsumenterna blir mer fysiskt aktiva och vill kunna njuta av en god kopp kaffe på vandringen, cykelturen eller annat. Men också om att konsumenterna blir mer medvetna och ställer krav på att de varor man konsumerar är hållbart producerade. 

”Vi jobbar med hållbarhet i hela värdekedjan, från böna till kopp. Hela vårt sortiment har en hållbarhetscertifiering, det gäller naturligtvis våra Coffee Bags också”, säger Lena Rodin.

Löfbergs Coffee Bags finns i tre varianter med olika rostningsgrader: Smooth Colombia, All Day Americano och Italian Style. Varje förpackning innehåller åtta påsportioner med finmalet, smakrikt bryggkaffe.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-08-30

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Dryckesförpackningar konsumentförpackningar Livsmedel Livsmedelsförpackningar Löfbergs Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK