...
Högtalare + läskflaska ger det perfekta basljudet!
Med Sodapops och Permafrosts unika kombination av trådlös högtalare plus en PET-flaska får man en perfekt ljudupplevelse!
Permafrost utformade den ultimata förpackningen: högtalaren förpackas inuti en Sodapop-flaska i PET, som har löstagbar botten. Högtalaren skruvas fast på flaskan, botten sätts tillbaka och man får en perfekt ljudupplevelse med mycket bas...

Högtalaren kan anslutas till vilken som helst PET-flaska, som har en standard skruvanslutning i flaskhalsen.

Genom att ansluta en standard PET-läskflaska till en trådlös ”resehögtalare” kan man få det perfekta basljudet! Innovatörer är företaget Sodapop och norska designstudion Permafrost.

Små, trådlösa, högtalare kan vara perfekta att ha med på resan, på stranden, till partyt, etc., men de saknar ofta det där fylliga basljudet, som gör musiken full rättvisa. Men nu har Sodapop och Permafrost tagit fram en innovativ lösning, som gör att man kan få perfekt basljud var man än befinner sig!

Innovationen består av en högtalare där det finns en anslutningskontakt ,som är utformad så att man kan skruva dit vilken som helst standard PET-flaska för läskedrycker, vatten, etc. Flaskan fungerar då som en resonanslåda och tredubblar totalljudet från högtalaren samt dubblar själva basen!

För Sodapops räkning har prisbelönade norska designstudion Permafrost utformat en unik förpackningslösning, där en specialdesignad högtalare levereras inuti en Sodapop-flaska med avtagbar botten. Användaren behöver bara lösgöra botten, ta ut högtalaren och skruva fast den på flaskhalsen och sätta tillbaks flaskbotten – voila!, den perfekta ”resehögtalaren” med extra fylligt basljud är ett faktum!

Man behöver dock inte använda den specialutformade Sodapop-flaskan om man inte vill – högtalaren går alltså att ansluta till alla läskflaskor av plast, som har en standard skruvanslutning i flaskhalsen...


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-09-03

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
design designbyrå Dryckesförpackningar Övrigt PET Plast Plastförpackningar

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK