...
Konferens för dig som vill veta mer om smarta förpackningar
Tryckt elektronik är ett av flera områden inom smarta och aktiva förpackningslösningar, som kommer att avhandlas på AIPIA:s stora konferens i Amsterdam i november. (Bild Thinfilm)
Lars Sandberg, BillerudKorsnäs, ska tala om företagets framsteg med att utveckla ett pappersbaserat batteri.

Juha Maijala är chef för området Stora Enso Intelligent Packaging och en av föredragshållarna på AIPIA-konferensen.

Är du nyfiken på vad som händer inom aktiva och smarta förpackningar? Då är säkert organisationen AIPIA:s stora konferens i Amsterdam i november något för dig! AIPIA står för ”Active & Intelligent Packaging Industry Association” och de arrangerar årligen en stor ”World Congress” i Amsterdam, där man informerar om och visar upp det senaste kring aktiva och smarta förpackningar.

Årets AIPIA-konferens äger rum den 19 och 20 november och arrangörerna lovar ett fullspäckat program med intressanta fördrag, livedemonstrationer, redovisning av stora, globala varumärkens produktlanseringar, utmärkta tillfällen att nätverka och skapa kontakter, mm., mm.

Ämnesområden, som kommer att behandlas i programmet, är bland annat tryckt elektronik, varumärkesskydd, e-handel, smarta etiketter, förlängd hyllivslängd, produkt- och transportkontroll, AR (augmented reality) och mycket mera.

En imponerande samling experter och förpackningskunniga finns på talarlistan och av nordiska föredragshållare kan nämnas Juha Maijala, som är chef för området Stora Enso Intelligent Packaging, och Lars Sandberg, som är projektledare på innovationsavdelningen på BillerudKorsnäs.

Info och program för AIPIA:s ”World Congress 2018” hittar du HÄR.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-09-04

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK