...
Han blir ny Norden-chef för Rockwell Automation
Felix Langkjaer är ny Nordenchef på Rockwell Automation.

Rockwell Automation, som är en ledande aktör inom industriell automatisering, har utsett Felix Langkjaer till ny Nordenchef med uppgift att utveckla Rockwells närvaro i Norden och Baltikum.
Felix Langkjaer blir VD för Rockwells svenska och danska bolag samt försäljningsdirektör för hela Norden och Baltikum.


Felix Langkjaer, som har både dansk och svensk bakgrund och talar såväl danska som svenska, är utbildad vid Danmarks Tekniske Universitet och är civilingenjör med fokus på processautomation. Han har haft ledande befattningar i flera företag inom det området. Närmast kommer han från en position som VD i Danmark för det schweiziska industriautomationsföretaget Endress & Hauser. Den posten hade han haft sedan 2007..

Rockwell Automation har verkat i Norden under lång tid och har av hävd haft en tung bas i Danmark och på den danska marknaden. De har haft en särskilt stark närvaro inom områden som livsmedel, läkemedel, gruvor, metall, cement, bilindustri samt olje- & gasindustrin.

”För mig känns det väldigt roligt att få det nordiska ansvaret för Rockwell Automation. Verksamheten i Sverige och Danmark är våra grundpelare och ska så förbli även om vi kommer att utveckla alla marknader i Norden och Baltikum”. säger Felix Langkjaer.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-09-19

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Automation Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK