...
Shoppingbagen som även kan ladda din mobiltelefon
”Powerbag” är en shoppingbag i kraftigt tygmaterial. Bagen har en inbyggd powerbank, med vilken man kan ladda sin mobiltelefon, surfplatta, etc.
Produkten som ska laddas kan antingen placeras utanför bagen eller också inne i bagen med hjälp av ett litet hål i bagen, där man sticker in laddningskabeln.

Italienska formgivaren Davide Anzalone är mannen bakom den ”kraftfulla” shoppingbagen.


Italienska designern Davide Anzalone har utvecklat en shoppingbag för flergångsbruk, som har en inbyggd ”powerbank”, som kan ladda din mobiltelefon, surfplatta, etc.

Bagen, som följriktigt fått namnet ”Powerbag”, kan enligt Davide Anzalone användas till allt från matinköp till utflykter. Och den som har med sin Powerbag kan också vara säker på att alltid ha tillgång till laddningsmöjligheter för sin mobil, etc. I botten på bagen finns inbyggt ett kraftfullt och uppladdningsbart 24.000 mAh batteri som fungerar som en powerbank. På bagens ena gavel, strax ovanför powerbanken finns ett fjädrande ”hål” för laddningskabeln, vilket gör att det objekt, som ska laddas, kan placeras inne i bagen och på så sätt laddas, medan man bär omkring bagen, med eller utan varor i...

Laddningsenheten i botten av bagen är försedd med kraftiga räfflor, som gör att bagen står stadigt och still. Powerbanken är dessuom avtagbar och kan kopplas loss, antingen för att man inte vill ha den med sig, eller för att den ska laddas upp eller för att själva bagen behöver tvättas och rengöras.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-09-21

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Bärkassar design designer Övrigt Smartphone

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK