...
Kai Steigleder har utsetts till ny VD för Bong-koncernen
Kai Steigleder är ny VD för Bong-koncernen.

Kai Steigleder har utsetts  till ny VD för Bong-koncernen från och med den 12 september. Han efterträder Håkan Gunnarsson, som avgår på egen begäran. Enligt ett pressmeddelande kommer Kai Steigleder att ytterligare stärka Bongs övergång mot lätta förpackningar. 

Kai Steigleder har en lång historia inom Bong-koncernen och har tidigare varit VD för Bongs centraleuropeiska affärsverksamhet, Bongs största affärsenhet. Innan han anställdes i Bong arbetade Kai Steigleder som försäljningschef inom förpackningar för Smurfit Kappa.

Tidigare VD:n Håkan Gunnarsson har önskat att lämna bolaget och styrelsen har accepterat. Håkan Gunnarsson kommer dock att stanna hos Bong under en period om högst sex månader för att säkerställa en smidig övergång och överlämning till Kai Steigleder.

”Styrelsen är mycket nöjd med att utse Kai Steigleder som ny VD för Bong-koncernen. Han kommer att stärka den operativa kunskapen inom både traditionella kuvert, detaljhandel och lätta förpackningar”, säger Christian Paulsson, ordförande i Bong.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-09-24

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Bong Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK